Nike human race update

Uf res je minilo že kar nekaj časa odkar se je vsa stvar zaklučila in od tele objave, ki je napovedovala ceu event. Kaj se je zgodilo v mesecu Avgustu, ki je biu racing month. Zanimivo je bilo prve dni ko sem se zadrževal na vrhu lestvice. Imel sem plan preteči 200Km v enem mescu ali na vsaka dva dneva 10Km. In seveda sem se plana kr držal, zato sem biu na začetku v ospredju. Dokler niso začeli uletavati dolgoprogaši in se je počasi začela kazati realna slika. Za prvo deseterico bo premalo, umes kakšen vikend morja, malo počitka in sem biu takoj iz začrtanega plana…Tako da je bilo treba zadn teden kar precej notr prinesti. Za zadnji dan, ki je štel tudi za NIke Human race sem si zadal da grem dopoldan odtečt en izi tek tok, tko da se mau razmigam, popoldan pa na polno. Cilj je biu tudi prehiteti Uršo, ki je na drugi strani luže tekla svoj tek. Še sreča, da je začela pozno drugače ne bi imel šans. Ja če si v mestu v katerem je 40c potem ti res ne ostane skoraj nič drugega kot shopping ali pa lavfat vsak dan v ohlajenem fitnesu… Torej plan je biu dopoldan 4Km popoldan pa 15Km. Ta dan je šlo še za posebno tekmovanje, saj smo po celem svetu tekmovali v času na 10Km. Se pravi moral si odteči 10Km in te je postavilo na svetovno lestvico. In kako sem se odrezal v slovenskem tekaškem izzivu? Skupno 15 mesto med več kot 50 aktivnimi tekači niti ni tok slab rezultat, še posebi sem pa vesel, da mi je skoraj uspel cilj. Preteči 200 Km v enem mesecu. Umes sem si privoščil malo zabušavanja potem pa na koncu nisem mogel tok nadoknaditi.

Pogled na statistiko izziva kdo preteče največ v mesecu avgustu:

Tole je pa slovenska lestvica teka na 10km. Na svetovni lestvici sem bil s tem časom okrog 3000 mesta.

Vsi ti pripomočki za merjenje teka niso samo igračke ampak te dodatno stimulirajo, da hodiš dnevno tečt. Pri sebi sem videl, da se mi kdaj ni dalo ampak sem vsakič pomislil na lestvico in zadani cilj in že sem biu na rožniku…..

  • Share/Bookmark
 

1 komentar na “Nike human race update”

  1. Urša pravi:

    ;-)
    sm vesela da sem bla del motivacije … in obratno … hvala tud teb za motivacijo, ker kljub temu da pri 40 res ni prijetno zunaj, je teči na tekočem traku res, ampak res muka. Mislm da nism še nikol naštimala budilke ob 5ih zjutri, da sm se odpravla tečt in to s čiste trme da te ujamem :P

    btw. ušeč mi je nou template :) )

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !