Supermanova obleka

Ja že, da je Supeman neuničljiv in da mu do živega pride samo nevemžekerasnoviznevemžekergaplaneta ampak , da ima neuničljivo obleko! Ja recimo, da pade na njega cela stavba ali da leti skozi ogenj, streljajo nanjga ampak obleka ostane nepoškodovana. Zakaj se take obleke ne da kupit? No mau bi mogl spremeniti kroj in posodobiti barve ampak jst bi si jo omislu…..Recimo, da bi zgledala kot obleka Indiane Jonesa imela pa bi funkcijo neuničljivost! Pa še umaže se ne….

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev na “Supermanova obleka”

 1. iztokgartner iztokgartner pravi:

  Res je, ampak ima pa samo eno, kar pomeni, da seje po moje naveliča. Če se je ne bi on, pa bi se jo njegovi prijatelji, ki bi ga označili za dolgočasneža :)

 2. Urša pravi:

  hehe … indiana jones … sounds familiar :P

 3. Polar Bear Polar Bear pravi:

  ej si povprašal modele v franciji, če imajo kaj podobnega? a veš športne cunce pa to, pa suprman je tud špornik po svoje, kanede:) hihi… bi blo pa res kul, a veš kolk manj onesnažen bi bil svet, če bi vsi imeli takele neuničljive obleke, hihi…

  … aja un kamn je kryptonit, je pa z njegovega rodnega planeta Krypton:) ( ne povedat, ampakslučajno sem velik fan serije Smallville, ki govori o mladem supermanu, hihii… jutri pogledam 20 del 7me sezone) wiiii

  ampak nekaj takega v Indiana Jones stilu bi ti pa zelo zelo pasalo!

 4. bear bear pravi:

  @iztokgartner: tud Albert Einstein je vedno nosil enako obleko. Baje je imel v omari 7 istih oblek, da na začetku dneva ni izgubljal časa s tem kaj naj obleče.
  Ne vem kaj so njemu govorili prijatelji:)

 5. Pris Pris pravi:

  Tudi Dylan Dog ima v omari same iste obleke. Pravi, da ima stalen imidž, kot junaki iz stripov. ;)

 6. zvočnik pravi:

  tut Goku (Dragonball) je meu skos isto obleku xD

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !