Ali morajo radijske postaje vrteti samo en cd?

Kam gre vse skupaj? Na radijskih postajah se obnašajo kot, da imajo čez dan samo en cd, ponoči pa nadoknadijo kvote in vrtijo slovensko glasbo. Prav zanimivo je kako se recimo na radiu Anteni točno ob polnoči začne slovenski blok ki traja in traja…..In kaj se zvrsti ponavadi v prvih 5 komadih? Siddharta, Jan Plestenjak, Magnifico, Alya in Neisha. Če ne v prvih 5 komadih pa sigurno v prve pol ure. Vsako noč isto. Čez dan pa non  stop vrtijo eno in isto musko, ki so jim jo predlagali strokovnjaki iz Nemčije….Vsi komercialni radiji so isti. Zato ni čudno da mam zadnje čase večino v avtu spet prižgan 89.3 RŠ. Bolnca…..

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev na “Ali morajo radijske postaje vrteti samo en cd?”

 1. karolina karolina pravi:

  ej, na eni postaji se da slišati pesem No. 1 žena od 6packČukurja vsako noč praktično ob isti uri …

 2. monnika pravi:

  in še pol od tega je tistih DISCO DANCE MUSIC :(

 3. Urša pravi:

  hmm … spat ponoč pa je problem rešen … čez dan pa kakšn hud cd najbl naglas pa pet zravn :D pa je koncert live :P

 4. Polar Bear Polar Bear pravi:

  ej samo tole je pa res bolnca… pred tednom in nekaj sem pomagal sestri v delavnici od jutra do večera in sva poslušala enega izmed komercialnih radijev: diagnoza: 3(trije) komadi so se rolali celo dopoldne in potem se jim je v popoldanskem bloku pridružil še en… in pol pravjo da jim zmanjkuje poslušalcev??? Ja kdo pri zdravi pameti bo pa poslušal to sranje?

  najraje imam 102,9 – FM4 ali pa Ö3 in od domačih: Val 202. ok res da imajo veliko oddaj, ampak muzika je pa kvalitetna in se ne ponavlja… FSR komercialne postaje!!!
  aja drugače pa tole:
  wwwDOTmonstercableDOTcomSLASHproductdisplayDOTasp?pin=3029
  in priklopiš iPod v avto ( v kolikor ga še nisi, hihi)

 5. Ranya pravi:

  Se popolnoma strinjam. In isti problem je tudi z določenimi glasbenimi tv postajami…npr. trenutno se nonstop vrti Rihhanna Shut up and drive ali pa Leona Lewis Bleding love. Tut če ti je kakšen komad na začetku slučajno ql, ga zelo hitro zasovražiš.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !